Foto: pixabay.com

Priroda današnjeg dana je “Podsvijest nam daje ono čime se zaokupljamo”

Naš podsvijesni um najbolje stvara ono čime smo zaokupljeni. Zbog toga obično na kraju doživljavamo upravo ono zbog čega se brinemo. Briga je moćan način bavljenja nečim. Podsvijesni um nas ne pokušava ometati. On nam naprosto daje svoju najbolju verziju onoga što mu odašiljemo svojom pozornošću i usredotočenošću.

atma.hr – 52
Drugi način na koji možemo gledati na podsvijesni um je da ga vidimo kao jednosmjernu ulicu. Ona će nas odvesti tamo kamo je usmjerena. Ovo saznanje ključ je za programiranje našeg podsvijesnog uma uvjerenjima i smjernicama koji su u suglasju sa željom našeg srca.
Ako želimo ići u smjeru ljubavi, bavimo se uspješnim primjerima ljubavi. Ako se želimo kretati u smjeru zdravlja, bavimo se ugodnim zamislima ravnoteže i zdravlja. Ako želimo blagostanje, zamišljajmo kako postajemo uspješni. Isto se odnosi na slobodu, podršku, prilike ili što god već želimo.

Usmjeravajmo svoju pozornost na te ideje sve dok ne povjerujemo da one čekaju na nas. Naš podsvijesni um isporučit će iskustva uspjeha jednako savjesno kao i razočaranja. On hoće i može isporučiti samo ono što mu svjesno naručimo da isporuči!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

78 IZLIJEČI SEBE

IZLIJEČI SEBE

izlijeci sebe 1

Učenja dr. Bacha o uzrocima bolesti i cvjetnim esencijama

Dr. Bach u ovoj knjizi opisuje koristi od liječenja cvjetnim esencijama, no također mnogo govori i o životnim situacijama kroz koje svi mi prolazimo – o našim vezanostima, o odnosima između roditelja i djece, o odabiru našeg zanimanja i prepoznavanju životnog poziva, o ljudskim manama i vrlinama te o još mnogočemu. Vrijedni savjeti i primjeri dani u ovoj knjizi zasigurno će vam se urezati u sjećanje jer Bach svaku svoju tezu slikovito opisuje i potkrepljuje primjerima iz života i svijeta.

Danas su Bachove kapi vrlo poznate i raširene u svijetu, a edukacija o tom sustavu provodi se u više od 40 zemalja.

Trenutno diljem svijeta djeluje 2.630 registriranih Bachovih praktičara, a Bachovi su tekstovi prevedeni na 25 različitih jezika.

atma.hr – 52
Prethodna objavaOslobodite se boli u kostima i zglobovima u par dana – Sve uz pomoć samo 1 namirnice!
Slijedeća objavaVeliki rast stiže nakon velikih izazova
Mario je rođen u Zagrebu, 1969. godine. Po zanimanju je psihoterapeut, završenog studija Jungove psihoterapije te homeopatski liječnik. Tijekom svojih putovanja po Indiji upoznao je vedskog pandita dr. Chandulala S. Patela te je pod njegovim mentorstvom 2001. godine uspješno završio studij jyotisha i Vastua. Od tada aktivno radi s ljudima i drži jyotish savjetovanja. U jyotishu je školovan po principima Maharishijevog jyotisha. Bio je stalni suradnik u časopisima Karma, Ezoterikus te povremeno pisao za časopis Svjetlost. Gostovao je u nekoliko emisija na HRT – u. Redovito održava školu jyotisha i Vastua te su iz nje izašli mnogi kavalitetni jyotish savjetnici i Vastu praktičari. Kao homeopatski liječnik, registrirani homeopat Hrvatske udruge homeopata i podpredsjednik udruge Homeopati bez granica – Hrvatska, već dugi niz godina uspješno se bavi homeopatskim liječenjem odraslih i djece. Završio je studij klasične homeopatije u Londonskom homeopatskom koledžu. Licencirani je homeopat s licencom za samostalno bavljenje homeopatijom. Angažiran je u humanitarnim projektima tj. u liječenju stradalnika domovinskog rata i njihovih obitelji.