Photo by Jurica Koletić on Unsplash

Priroda današnjeg dana je “nervoza”.

Ujutro se ustanemo, čujemo nešto što nas uznemiri ili nas netko “krivo pogleda” i započinje nervoza. Zašto se to događa? Što nam je za činiti? Da li da ostanemo sa svojom nervozom ili da popijemo jedan Apaurin? Mislim da niti jedan od ovih rješenja nije dobar. Nervozu koju možemo osjećati tijekom cijelog dana može nas učiniti jadnima ili nam pokvariti naše međuljudske odnose. Kada smo nervozni skloni smo se otresti na druge ljude. Ako pijemo Apaurine i druge preparate postoji velika vjerojatnost da ćemo se na njih “navući” a to nije dobro. Zato, kao prvo moramo si priznati da smo upravo sada nervozni, zbog nekog razloga. Bilo bi dobro da vidimo koji je to razlog, i da taj razlog – problem sagledamo sa nekog drugog kuta.

atma.hr – 75Zatim možemo primjeniti neku opuštajuću tehniku, jednostavnu vježbu disanja, ponavljanje neke mantre, molitvu, koncentraciju na neku lijepu sliku, yantru itd.
Ako nam niti to ne uspije moramo se zapitati što se to sa našim trenutnim životom događa? Da li možda negdje stalno griješimo?

Ako nam treba cjelokupna slika našeg trenutnog stanja, otiđimo na jyotish savjetovanje!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

67 STVORITE NOVO JA

DR. JOE DISPENZA: STVORITE NOVO JA

Oslobodite se sputavajućih navika i obrazaca i izgradite svoju novu stvarnost

Želite li promijeniti naviku, ali ne uspijevate? Želite li stvoriti novo „ja“, ali ne znate kako? Dr. Joe Dispenza objašnjava nam da su naše navike povezane s našim mozgovima te kako ih promijeniti.

Knjiga Stvorite novo „ja“ Biblija je koja će vas naučiti „da postanete tvorac svoje sudbine“. Njegov se pristup temelji na kvantnoj fizici koja nas uči da se u nevidljivom polju energije kriju beskrajne mogućnosti te da energija odlazi onamo kamo usmjerimo svoju pažnju. Posljedično, svi smo tvorci materijalnog svijeta.

Cijena: 139 kn - Kupi ovdje

atma.hr – 61
POVEZANI TEKSTOVI
Prethodna objavaKako poslati ljubav na daljinu
Slijedeća objavaLjudi ovih brojeva datuma rođenja imaju posebnu moć – Jeste li među njima?
Mario Piškur
Mario je rođen u Zagrebu, 1969. godine. Po zanimanju je psihoterapeut, završenog studija Jungove psihoterapije te homeopatski liječnik. Tijekom svojih putovanja po Indiji upoznao je vedskog pandita dr. Chandulala S. Patela te je pod njegovim mentorstvom 2001. godine uspješno završio studij jyotisha i Vastua. Od tada aktivno radi s ljudima i drži jyotish savjetovanja. U jyotishu je školovan po principima Maharishijevog jyotisha. Bio je stalni suradnik u časopisima Karma, Ezoterikus te povremeno pisao za časopis Svjetlost. Gostovao je u nekoliko emisija na HRT – u. Redovito održava školu jyotisha i Vastua te su iz nje izašli mnogi kavalitetni jyotish savjetnici i Vastu praktičari. Kao homeopatski liječnik, registrirani homeopat Hrvatske udruge homeopata i podpredsjednik udruge Homeopati bez granica – Hrvatska, već dugi niz godina uspješno se bavi homeopatskim liječenjem odraslih i djece. Završio je studij klasične homeopatije u Londonskom homeopatskom koledžu. Licencirani je homeopat s licencom za samostalno bavljenje homeopatijom. Angažiran je u humanitarnim projektima tj. u liječenju stradalnika domovinskog rata i njihovih obitelji.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.