Priroda današnjeg dana je «neuspjeh vodi prema uspjehu».

Svatko se od nas u pojedinom periodu svojeg života, suočio se s neuspjehom. Jednostavno nismo uspjeli ostvariti ono što smo željeli i namjeravali. Možda smo brzo odustali kada smo se susreli s prvim preprekama u ostvarenju naših želja i ciljeva? No, bez obzira na prave razloge našega neuspjeha on jednim dijelom predstavlja naš nedostatak da nešto isprobamo i da u tome ustrajemo.

Jedina stvar koja dijeli većinu ljudi od njihovih snova je strah od neuspjeha. Međutim u bilo kakvim nastojanjima, neuspjeh je suštinski dio uspjeha. Neuspjeh nas testira i dozvoljava nam da se razvijamo. Nudi nam lekcije i vodi nas stazom prosvjetljenja. Učitelji na istoku kažu da je svaka strijela koja pogodi metu, rezultat stotine promašaja. To je osnovni prirodni zakon da se dobija kroz gubitak.

Zato se nikada ne smijemo plašiti neuspjeha, jer je neuspjeh naš prijatelj.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objava22.04. Zagreb – Olaf Trapp: Radionica iz Bioenergetike po metodi A. Lowena
Slijedeća objavaIzreke Carl Gustav Junga: “Psihoneuroza je u krajnjem slučaju, bolest duše koja nije našla svoj smisao.”
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.