2. tithi – Šukla Dvitja
Čandra ili Mjesec u nakšatri Satabiša

Priroda današnjeg dana su “Anđeli čuvari”.

Svi smo mi povezani puno jače no što mislimo. Ovdje se ne radi samo o povezanosti putem rodbinskih veza već postoji povezanost s našim anđelima čuvarima. Anđeli su stvarni jer ih je mnogo ljudi na neki način vidjelo ili osjetilo njihovu prisutnost u svojim životima. S anđelima čuvarima nas vežu čak i karmičke veze. Iako ih možda nismo upoznali u materijalnom svijetu, oni su dužni bdjeti nad nama, a ta dužnost proizlazi iz nekog drugog vremena. Oni su je odlučili prihvatiti kao svoj zadatak. Ako u vlastitoj karmi nose nerazriješena pitanja, odlučuju ostati s nama i čuvati nas s drugog svijeta. Divno je znati da je netko uz nas i da nam pomaže čak i ako tijekom života na Zemlji nije bio odgovoran za nas ili osobito brižan prema nama. Povezanost s dušom u paralelnom svijetu također je karmičke prirode pa nam može pomoći razriještiti vlastitu karmu i razvijati se.

Možda nikada nećemo doznati tko je naš vodič i u kakvom smo odnosu bili, no to i nije važno. Na drugom svijetu nemamo emocija, ne osjećamo mržnju, u miru smo sa svime pa možemo samo voljeti. Anđeli čuvari dolaze usmjeravati one s kojima ih vežu nedovršeni zadaci. Katkad odlučuju komunicirati s nama kako bi nam pomogli te na taj način razriještiti vlastitu karmu!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaSlatki pelin liječi rak u samo 16 sati!
Slijedeća objavaDr. Kenneth Valpey: Može li ‘zapadni’ čovjek duboko živjeti ‘istočne’ religije?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.