5. tithi – Šukla Pančami
Čandra ili Mjesec u nakšatri Hasta

Priroda današnjeg dana je “proces zamišljanja želja”.

Bez obzira na to želimo li promijeniti svoje zdravlja, novac, odnose ili nešto drugo, proces je uvijek isti. Zamislimo što želimo. Zamislimo i osjetimo ljubav koju bismo osjećali da nam se želja ostvarila. Zamišljajmo svaki prizor i situaciju svoje ostvarene želje i osjećajmo da je ona sada ostvarena. Pokušajmo svakog dana sedam minuta zamišljati i osjećati da imamo ono što želimo. Postupajmo tako svakog dana, sve dok se ne počnemo osjećati kao da nam se želja već ostvarila. Postupajmo tako sve dok ne postanemo svjesni da nam naša želja pripada, kao što nam pripada i vlastito ime.

Nakon što smo zamislili i osjetili da imamo ono što želimo, mi doslovce živimo u novom svijetu s onim što smo zamislili, stoga nemojmo proturječiti tom novom svijetu misleći i govoreći negativnosti!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com
Prethodna objavaTop 3 napitka za dobar san
Slijedeća objavaVegetarijanska prehrana i catering
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.