7. tithi – Šukla Saptami
Čandra ili Mjesec u nakšatri Mula

Priroda današnjeg dana je “prevaga prema pozitivnom”.

Ako je više od 50 posto naših misli i osjećaja pozitivno, dosegnuli smo točku prevage. Čak i ako je samo 51 posto naših misli i osjećaja pozitivno, prevagnuli smo vagu svog života na dobru stranu. A evo i zašto.

Kad pružamo ljubav, ne samo što nam se vraća u obliku pozitivnih okolnosti koje volimo, nego istodobno donosi još veću ljubav i pozitivnost u naš život. Nova pozitivnost, tada privlači dodatne pozitivne stvari , donoseći nam još više ljubavi i pozitivnosti, i tako bez prekida. Sve je ispunjeno magnetskom silom, a kad nam se dogodi nešto dobro, to poput magneta privlači još više dobrih stvari.

Možda smo iskusili kad nam se dobre stvari događaju jedna za drugom pa kažemo da “imamo sreće” ili da nam “sve ide kao podmazano”. Jedini razlog zbog kojeg se to događa sastoji se u tome što izražavamo više ljubavi nego negativnosti, a kako nam se ljubav vraća, ona dodaje još više ljubavi našem životu, čime tada privlačimo još više dobrih stvari.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com
Prethodna objavaSociopat, apat, empat – trokut u kojem učimo životne lekcije
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop za 02.10.2014.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.