3. tithi – Šukla Tritija
Čandra ili Mjesec u nakšatri Bharani

Priroda današnjeg dana su “dobre vibracije”.

Glazba nam omogućuje da najlakše osjetimo vibracije. Ona je jedini oblik komunikacije, odnosno ljudske vibracije, koji možemo univerzalno shvatiti bez ikakva prijevoda. Glazba uistinu spaja ljude. Ona nam omogućuje da iskusimo iste emocije. Ljudi u čitavu svijetu isti su u svom srcu i duhu. Bez obzira na to kojim jezikom govorimo, koje boje vidimo, bez obzira na našu političku pripadnost ili način na koji izražavamo svoju ljubav i vjeru, glazba dokazuje: mi smo isti!

Možda je glavni razlog zbog kojeg svaki čovjek može lako razumjeti glazbu u tome što glazbene vibracije odgovaraju emocionalnim vibracijama pa glazbene note prenose emocije. Majke već stoljećima znaju da pjevušenje umiruje djecu, a odnedavno se glazbena terapija koristi za pomoć u mnogim situacijama.

Danas je dobar da za pjevanje, sviranje i slušanje glazbe!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaSve o goji bobicama – sastav, primjena, uzgoj
Slijedeća objavaSok za suzbijanje proljetnih alergija
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.