3. tithi – Šukla Tritija
Čandra ili Mjesec u nakšatri Bharani

Priroda današnjeg dana je “pokušajmo stvarati”.

Kada se koristimo procesom stvaranja, iskoristimo sve rekvizite kako bismo izazvali osjećaj da već imamo ono što želimo. Okružimo se odjevnim predmetima, slikama, fotografijama i predmetima kako bismo mogli zamisliti i osjetiti da imamo ono što želimo.

Ako želimo novu odjeću, u svom ormaru ostavimo slobodno mjesto s praznim vješalicama koje spremno čekaju nove odjevne predmete. Želimo li u svoj život unijeti više novca, imamo li u svojem novčaniku dovoljno mjesta za taj novac ili je prepun nevažnih papirića. Želimo li savršenog partnera, moramo zamisliti i osjetiti da je ta osoba sada s nama.

Moramo dati sve od sebe da u svojim svakodnevnim postupcima ne proturječimo vlastitoj želji, nego se poslužimo rekvizitima koji nas okružuju kako bismo u sebi probudili osjećaj da već imamo ono što želimo. To su jednostavne sitnice koje možemo rabiti uz različite rekvizite i uz pomoć mašte, ali su neizmjerno moćne.

Danas je dobar dan za stvaranje!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com
Prethodna objavaKapljica za zdravlje
Slijedeća objavaZašto će ‘mala’ uzdrmati vašu praksu meditacije?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.