13. tithi – Krišna Trijodaši
Čandra ili Mjesec u nakšatri Magha

Priroda današnjeg dana je “magnetsko polje ljubavi”.

Moramo shvatiti što nam se događa kad pružamo svoju ljubav kroz dobre osjećaje, jer to je uistinu veličanstveno. Naši osjećaji stvaraju magnetsko polje koje nas potpuno okružuje. Svaki je čovjek okružen magnetskim poljem i to nas polje slijedi kamo god krenuli. Vidjeli smo stare slike koje prikazuju auru ili aureole oko osobe. Aura koja okružuje svaku osobu zapravo je elektromagnetsko polje, a zahvaljujući magnetizmu polja koje nas okružuje, mi privlačimo sve u svom životu. Naši su osjećaji ono što određuje je li naše polje pozitivno ili negativno.

Svaki put kad ljubav izražavamo kroz svoje osjećaje, riječi ili djela, polje koje nas okružuje dodatno ispunjavamo ljubavlju. Što više ljubavi dajemo , to je naše magnetsko polje veće i snažnije. Magnetsko polje privlači ono što se nalazi u njemu – što se više ljubavi nalazi u našem polju, to je veća naša moć da privučemo ono što volimo. Mogli bismo doći i do točke na kojoj je magnetska moć našeg polja toliko pozitivna i snažna da na trenutak nešto zamislimo i osjetimo pa će se to za tren oka pojaviti u našem životu. Toliko je neizmjerna moć koju posjedujemo.

Danas je dobar dan za razvoj snage ljubavi!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaFlaširana voda sadrži preko 24.000 potencijalno opasnih kemikalija
Slijedeća objavaUmjetni zaslađivači izazivaju rak!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here