8. tithi – Šukla Aštami
Čandra ili Mjesec u nakšatri Purvašada

Priroda današnjeg dana je “snaga života”.

Zaljubimo se u život! Koliko god smo voljeli u svojem životu, udvostručimo taj osjećaj, umnožimo ga deset puta, umnožimo ga stotinu, tisuću, milijun puta, jer sposobni smo osjetiti takvu razinu ljubavi. Ne postoji ograničenje i granica ljubavi  koju možemo osjetiti, a sva ona prebiva u našoj nutrini. Mi smo napravljeni od ljubavi. Ona je sama naša tvar  priroda, sama tvar i priroda života i svemira. Mi možemo voljeti daleko više, nego što smo ikada prije voljeli i daleko više nego što smo ikada prije zamišljali.

Kad se zaljubimo u život, sva ograničenja nestaju. Tada raskidamo ograničenja u pogledu novca, zdravlja, sreće i radosti u svojim odnosima. Kad se zaljubimo u život, tada više ne gajimo otpor i što god volimo, gotovo će se istog trenutka pojaviti u našem životu. Kad uđemo u prostoriju svi će osjetiti našu prisutnost. U životu će nam se pojavaljivati neočekivane prilike. Osjećat ćemo se bolje nego što smo se usudili i pomisliti da je moguće. Ispunjavat će nas neograničena energija i uzbuđenje te neutaživa strast prema životu. Osjećat ćemo se laki poput perca, kao da lebdimo i imat ćemo dojam da sve što volimo jednostavno dolazi k nama. Zaljubimo se u život, oslobodimo moć koja se krije u nama i postat ćemo neograničeni i nepobjedivi!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com
Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop za 01.10.2014.
Slijedeća objavaUživanje u svijetu patnje
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.