14. tithi – Krišna Čaturdaši
Čandra ili Mjesec u nakšatri Čitra

Priroda današnjeg dana je “žurba”.

Ako žurimo, tada moramo znati da se takve misli i postupci temelje na strahu (strahu od kašnjenja) te da unaprijed pripravljamo loše događaje. Ako nastavimo žurno obavljati poslove na svoj ćemo put privlačiti jednu lošu stvar za drugom. Osim toga zakon privlačnosti “pripravlja” buduće okolnosti zbog kojih ćemo morati žuriti i brzati. Moramo se zaustaviti i isključiti s te frekvencije. Ako ne želimo i dalje privlačiti loša zbivanja, odvojimo nekoliko trenutaka i promijenimo misli.

Mnogi od nas neprestano su u utrci s vremenom i žale se da ga nemaju dovoljno. Kad netko kaže da nema dovoljno vremena, u skladu s zakonom privlačnosti tako i mora biti. Ako smo neprestano u žurbi razmišljajući kako nemamo dovoljno vremena, možemo jednostavno reći: “Imam i više nego dovoljno vremena” na taj način možemo promijeniti vlastiti život.

Danas je dobar dan da prekinemo sa žurbom!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

kisha

Prethodna objavaŽutom unosite aktivan i kreativan muški Yang princip u dom
Slijedeća objavaSusret iza ugla
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here