3. tithi – Šukla Tritija
Čandra ili Mjesec u nakšatri Šravana

Priroda današnjeg dana je “dobro rasploženje i ljubav”.

Načelo dobra raspoloženja odnosi se i na naše kućne ljubimce. Životinje su sjajne, jer nas mogu dovesti u izvrsno raspoloženje. Kad prema svojim ljubimcima osjećamo ljubav, to će unijeti dobrobit u naš život.

Naime, u Svemiru ne postoji veća moć od ljubavi. Osjećaj ljubavi najviša je frekvencija koju možemo odaslati. Kad bismo svaku misao mogli okružiti ljubavlju, kad bismo mogli voljeti sve i svakoga, život bi nam se promijenio.

Neki od najvećih mislilaca u povijesti o zakonu privlačnosti govorili su kao o zakonu ljubavi. Ako bolje razmislimo, shvatit ćemo zašto je to tako. Gajimo li ružne misli o nekome, one će se očitovati u našem iskustvu. Drugom ne možemo nanijeti zlo svojim mislima, već isključivo sebi. Ako su nam misli ispunjene ljubavlju, pogodite tko će od toga imati koristi?

Danas je dobar dan da njegujemo ljubav!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

dog-cat

Prethodna objavaLimunova kora za zdravlje
Slijedeća objavaRitual
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here