11. tithi – Krišna Ekadaši

Čandra ili Mjesec u nakšatri Bharani

Priroda današnjeg dana je “iscjeljivanje Umom”. Naša tijela su rezultati naših misli. U medicini se polako počinje shvaćati stupanj do kojeg narav misli i emocija zapravo određuju fizičku tvar, ustrojstvo i funkciju naših tijela. U iscjeljivanju je poznat učinak placeba. Placebo je tvar koja navodno nema nikakvog učinka na tijelo.

Ali ako pacijent stvarno vjeruje da će ga neka tvar iscjeliti, to će se i dogoditi. Otkrilo se da je ljudski um najveći čimbenik u iscjeljivanju, ponekad jači i od lijekova! Ako se razbolimo i ako nam se ukaže mogućnost da istražimo što to u našem umu stvara bolest tada smo na pravom putu prema istinskom ozdravljenju. Bolest nastaje zbog naših loših misli i osjećaja. Ako te misli i osjećaje zamijenimo pozitivnim mislima i osjećajima tada se stvarno može desiti trenutno iscjeljenje. Zato je danas dobar dan za iscjeljivanje Umom!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaRužmarin – jedan od najmoćnijih antioksidansa
Slijedeća objavaSalata od tikvica
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here