15. tithi – Krišna Amavasja
Čandra ili Mjesec u nakšatri Svati

Priroda današnjeg dana je “pružimo ljubav”.
Ljubav je rješenje i odgovor u svakom odnosu. Odnos nikada ne možemo poboljšati pomoću negativnosti. Za svoje odnose koristimo se procesom stvaranja te pružajmo ljubav, kako bismo je primili. Zamjećujmo ono što volimo, sastavljajmo popise onoga što volimo, razgovarajmo o stvarima koje volimo i okrenimo glavu od stvari koje ne volimo. Zamišljajmo savršen odnos, zamišljajmo ga na najvišoj razini i probudimo u sebi osjećaj da je uistinu takav. Ako nam je teško dobro se osjećati u pogledu odnosa, tada volimo sve ostalo oko sebe i jednostavno prestanimo zamjećivati negativnosti u odnosu!

Ljubav za nas može učiniti sve! Samo trebamo pružati ljubav osjećajući se dobro te će izblijedjeti svaka negativnost u našem odnosu. Kad god se u odnosu suočimo s negativnom situacijom, rješenje je uvijek ljubav. Mi nećemo znati kako će se poteškoća razriješiti i to nikad ne možemo znati, ali ako zadržimo dobre osjećaje i pružamo ljubav, to će se ipak dogoditi.
Danas je dobar dan za pružanje ljubavi!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

ljubav

Prethodna objavaSusret iza ugla
Slijedeća objavaAyurveda – vedska medicina
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here