1. tithi – Šukla Pratipad
Čandra ili Mjesec u nakšatri Đješta

Priroda današnjeg dana je “zakon mentalizma”.

Mi moramo postati svjesni da uvijek postoji još poneki način za ostvarenje našeg cilja. Neke su metode bolje od drugih, ali budući da je svemir misaona tvorevina, kad je riječ o obavljanju zadataka, broj mogučnosti ograničen je samo našom maštom. Sve što možemo zamisliti, svemir će nam to donijeti. Možda ne odmah ali kroz neko vrijeme ako naša želja bude postojana to će se svakako dogoditi. Često znamo reći: “Zašto mi se ova želja nije ostvarila”. Tada se samo moramo zapitati koliko je ta naša želja bila “jaka”?

Da li je se sjetimo samo dva puta godišnje? Ako je tako, onda naravno da svemiru šaljemo poruku kako nam ta želja i nije toliko važna. Moramo shvatiti da sve stvaramo i sve smo stvorili pomoću svojih misli. Npr. ako imate taj i taj auto, prvo što ste učinili je to da ste prije njegove kupnje jednostavno razmišljali o njemu. “O baš bi bilo lijepo da imam auto”. I što se dogodilo, jednoga dana ste stvarno došli do tog auta kojeg danas vozite.

Danas je dobar dan da shvatimo da je cijeli svemir mentalan, funkcionira po zakonu mentalizma!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

planet

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop za 02.12.2013.
Slijedeća objavaOlimpijski pobjednici i vegetarijanci!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here