7. tithi – Šukla Saptami
Čandra ili Mjesec u nakšatri Utaraphalguni

Priroda današnjeg dana je “promjena negativnih stvari”.

Ako u našem životu postoji nešto negativno i mi bismo željeli to promijeniti, proces je posve isti: izražavajmo ljubav, zamišljajući i osjećajući da imamo ono što želimo. Zapamtimo, svaka je negativnost nedostatak ljubavi, stoga moramo zamišljati suprotnost negativne situacije, jer je njezina suprotnost ljubav. Primjerice, ako smo bolesni i željeli bismo se osloboditi bolesti, pružajmo ljubav kako bismo ozdravili.

Koristimo li se procesom stvaranja kako bismo promijenili nešto negativno tada moramo biti svjesni da nešto negativno ne moramo preobraziti u pozitivno. To bi bilo uistinu teško, a stvaranje i ne djeluje na taj način. Stvaranje znači da se stvara nešto novo – što automatski zamjenjuje staro. Ne moramo razmišljati o onome što želimo promijeniti. Dovoljno je da pružamo ljubav onome što želimo pa će sila ljubavi umjesto nas negativno zamijeniti pozitivnim.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaMože li se jesti pljesniva hrana i ona kojoj je istekao rok?
Slijedeća objavaUtjecaj odgoja na samopouzdanje
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.