14. tithi – Krišna Čaturdaši
Čandra ili Mjesec u nakšatri Magha

Priroda današnjeg dana je “polje informacija”.

Informacije dolaze u svijest ili iz vanjskog svijeta kao interpretacija izvanjskih podataka ili iz podsvijesti na intuitivnoj razini. Podaci zapisani u jedinstvenom polju su istina u čistom obliku ili objektivna informacija lišena interpretacije. Kada istina prolazi kroz filter razuma, pretvara se u interpretaciju, odnosno u znanje. Sva živa bića prihvaćaju istinu u svojoj vlastitoj interpretaciji. Životinje uopće ne vide i ne shvaćaju svijet kao čovjek. Čak i različiti ljudi vide i shvaćaju istu stvar na različite načine. Zato je znanje više – manje iskrivljeni oblik istine.

Podaci se u jedinstenom polju ili u akaši pojavljuju u obliku složene energetske strukture. U njemu je zapisano sve što prisiljava materiju da se kreće prema određenim zakonima. U početku podatke iz polja informacija prihvaća nadsvijest, a zatim ih svijest prevodi u opis, riječima ili simbolima. Tako se rađaju otkrića ili nešto novo: glazba umjetnička djela itd. Na taj se način javljaju intuitivna znanja i predosjećaji.

Danas je dobar dan za osluškivanje polja informacija, jer se ne zna, kada nam može doći neka korisna informacija koja može iz temelja promijeniti naše živote!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaJedite u bojama duge
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop za 05.09.2013.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.