1. tithi – Šukla Pratipada
Čandra ili Mjesec u nakšatri Hasta

Priroda današnjeg dana je “privlačimo pozitivne misli”.

Zakon privlačnosti reagira na naše misli i osjećaje. Nije važno jesu li nam misli i osjećaji dobri ili loši, mi ih svakako imamo, a ono će nam se vratiti isto onako automatski i precizno kao što nam jeka vraća iste riječi koje smo izgovorili.

Naše su misli riječi koje čujemo u svojoj glavi i riječi koje izgovaramo. Kad nekom kažemo: “Kakav prekrasan dan”, najprije nam se pojavila ta misao, a onda smo izgovorili riječi. Naše misli postaju i naša djela. Kad ujutro ustanemo iz kreveta prije nogo što smo ustali pojavila nam se misao o ustajanju. Ništa ne možemo napraviti, a da najprije ne pomislimo.

Naše misli određuju hoće li nam riječi i djela biti pozitivni ili negativni. No, kako možemo znati jesu li nam misli pozitivne ili negativne? Misli su nam pozitivne kad razmišljamo o onome što želimo i volimo! Negativne su kad razmišljamo o onome što ne želimo i ne volimo. Posve jednostavno i lako.

Danas je dobar dan da započnemo privlačiti pozitivne misli, sve ono što volimo!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaSvemir je ugođen za život
Slijedeća objavaKorekcija prostorija po Vastu-u
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here