12. tithi – Šukla Dvadaši
Čandra ili Mjesec u nakšatri Dhaništa

Priroda današnjeg dana je “privucimo obilje”.

Jedini razlog zbog kojega netko nema dovoljno novca jest taj što njegovo pritjecanje sprečava vlastitim mislima. Svaka negativna misao, osjećaj ili emocija sprečavaju pritjecanje dobra u naš život, a to uključuje i novac. Nije riječ o tome da nam Svemir ne želi dati novac, jer ovoga trenutka na nevidljivoj razini postoji sav novac koji nam je potreban. Ako nemamo dovoljno, to je stoga što zaustavljamo protok novca, a to činimo vlastitim mislima. Moramo prestati misliti da nemamo dovoljno i početi vjerovati da imamo i više nego dovoljno. Neka nam misli češće budu ispunjene obiljem nego manjkom pa ćemo tako ostvariti ravnotežu.

Kad nam je novac potreban, to u nama izaziva snažne osjećaje koji će stoga, zahvaljujući zakonu privlačnosti i dalje privlačiti potrebu za novcem.

Prečac do svega onoga što u životu želimo jest da budemo sretni i da se osjećamo sretnima ovoga trenutka. To je najbrži način da u svoj život privučemo novac i sve ostalo što želimo.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com
Prethodna objavaTko ste i kamo idete? Otkrijte uz pomoć 4 koraka idealizacije
Slijedeća objavaKristali – odabir, liječenje i forme
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.