8. tithi – Šukla Aštami
Čandra ili Mjesec u nakšatri Purvaphalguni

Priroda današnjeg dana je “vrijeme”.

Vrijeme je privid. To nam je rekao Einstein kao i drevna vedska znanost. Ako smo to sada prvi put čuli, možda će nam biti pomalo teško prihvatiti tu ideju, jer vidimo da se stvari događaju jedna za drugom. Kvantna fizika nam govori da se sve događa istodobno. Ako uspijemo shvatiti da vrijeme ne postoji te ako uspijemo prihvatiti tu ideju, tada ćemo uvidjeti da sve ono što želimo u budućnosti već postoji. Ako se sve događa u istom trenutku, tada već ionako postoji naša paralelna verzija obdarena svim onim što želimo.

Svemiru ne treba vrijeme da bi ostvario ono što želimo. Svako vremensko odgađanje koje proživimo pojavljuje se zbog toga što se nismo prepustili uvjerenju, spoznaji i osjećaju da željeno već posjedujemo. Riječ je o tome da se nismo uključili u frekvenciju onoga što želimo. Kad se uključimo u tu frekvenciju, tada će se pojaviti ono što smo zatražili.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com
Prethodna objavaEvo što je Albert Einstein djevojčici napisao o religiji i molitvi
Slijedeća objavaPaganninijeva jedna žica
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.