13. tithi – Šukla Trijodaši
Čandra ili Mjesec u nakšatri Satabiša

Priroda današnjeg dana je “otpuštanje”.

Otpustimo sve što ne volimo u svojoj životnoj priči i zadržimo samo ono što volimo. Držimo li se negativnih stvari iz svoje prošlosti, tada ih svaki put kad ih se prisjetimo ponovno unosimo u svoju priču, a one se vraćaju u slike našeg života ovoga trenutka.

Otpustimo sve ono što o svom djetinjstvu ne volimo i zadržimo samo ono što volimo. Otpustimo ono što ne volimo iz svoje mladosti i odrasle dobi, a zadržimo samo ono što je dobro. Zadržimo samo ono što volimo u cijelom svom životu. Sve ono negativno iz prošlosti je prošlo i završeno. Mi više nismo iste osobe kakvi smo bili tada, pa zašto bismo onda te stvari nosili u svoju priču ako se zbog njih loše osjećamo? Ne moramo iskapati negativne stvari iz svoje prošlosti. Jednostavno ih nemojmo uvlačiti u svoju priču.

Kad svoj život ispunimo ljubavlju, otkrit ćemo da ćemo se osloboditi osjećaja krivnje, zamjerki i svih negativnih osjećaja!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com
Prethodna objavaUlje sjemenki koje ‘liječe sve osim smrti’?
Slijedeća objavaPrirodno liječenje zubobolje i infekcije zuba
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.