15. tithi – Krišna Amavasja

Čandra ili Mjesec u nakšatri Ardra

Priroda današnjeg dana je “stres”. Postoje tisuće različitih dijagnoza i bolesti. One jednostavna predstavljaju slabu kariku. Sve su rezultat jedne jedine stvari a to je stres. Ako lanac ili organizam izložite prejakom pritisku, jedna od karika će puknuti. Sveukupan stres počinje jednom jedinom negativnom mišlju. Jedna je misao prošla bez kontrole, a onda je počelo stizati sve više takvih misli, sve dok se nije nagomilao stres. Posljedica je stres, ali uzrok je negativno razmišljanje. Bez obzira što smo stvorili, mi to možemo promijeniti, jednom jedinom pozitivnom mišlju nakon koje slijedi još jedna.

Naša fiziologija stvara bolesti kako bi nam pružila povratnu informaciju, kako bi nam dala do znanja da su nam stavovi neuravnoteženi ili da nismo ispunjeni ljubavlju i zahvalnošču. Stoga tjelesni pokazatelji i simptomi nisu nešto strašno, oni se mogu promjeniti jednostavno pozitivnim razmišljanjem. Danas je dobar dan da započnemo uklanjati stres iz svojeg života!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaČudesni biljni čajevi
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop za 08.07.2013.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here