14. tithi – Šukla Čaturdaši
Čandra ili Mjesec u nakšatri Purvabhadrapada

Priroda današnjeg dana je “slušajmo glazbu koju volimo”.

Glazba nam omogućuje da najlakše osjetimo vibracije. Ona je jedini oblik komunikacije, odnosno ljudske vibracije, koji možemo univerzalno shvatiti bez ikakva prijevoda. Glazba uistinu spaja ljude. Ona nam omogućuje da iskusimo iste emocije. Ljudi u čitavu svijetu isti su u svom srcu i duhu. Bez obzira na to kojim jezikom govorimo, koje boje vidimo, bez obzira na našu političku pripadnost ili način na koji izražavamo svoju ljubav i vjeru, glazba dokazuje da smo svi isti.

Možda je glavni razlog zbog kojeg svaki čovjek može lako razumjeti glazbu u tome što glazbene vibracije odgovaraju emocionalnim vibracijama pa glazbene note prenose emocije.

Majke već stoljećima znaju da pjevušenje umiruje djecu!

Ako smo loše volje dovoljno je samo da krenemo sa slušanjem glazbe koju volimo i za nekoliko minuta naše će se raspoloženje sigurno popraviti.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com
Prethodna objavaNe postoji prijetnja našem postojanju
Slijedeća objavaKREŠIMIR MIŠAK: Otrovna koprena na nebu
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.