5. tithi – Šukla Pančami
Čandra ili Mjesec u nakšatri Šravana

Priroda današnjeg dana je “osjećajmo se odlično”!

Većina nas razumije kakav je to osjećaj kad se osjećamo dobro ili uistinu loše, ali ne shvaćamo da vrlo često živimo ispunjeni negativnim osjećajima. Mislimo da se osjećamo loše samo kada smo ispunjeni krajnje negativnim osjećajima kao što su tuga, žalost, bijes ili strah, te iako loš osjećaj obuhvaća takve osjećaje, negativni osjećaji se pojavljuju u mnoštvu stupnjeva.

Ako se najčešće osjećamo prilično dobro, to je zapravo negativan osjećaj, jer osjećati se prilično dobro ne znači osjećati se uistinu dobro. Kad se osjećamo dobro, tada se uistinu osjećamo sjajno. Kad se dobro osjećamo, to znači da smo sretni, radosni, uzbuđeni, oduševljeni ili strastveni. Kad se osjećamo prilično dobro, prosjećno ili kad zapravo gotovo da ništa osobito ne osjećamo, tada će nam život biti prilično dobar i prosječan, zapravo ništa posebno! To nije dobar život. Dobro se osjećati znači da se osjećamo uistinu dobro, a kad se osjećamo uistinu dobro, tada privlačimo uistinu dobar život!

Danas je dobar dan da se pokušamo osjećati odlično!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

girl

Prethodna objavaNelson Mandela
Slijedeća objavaBez kemikalija do čistog doma: Savjeti i recepti
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.