15.tithi – Krišna Amavasja

Čandra ili Mjesec u nakšatri Rohini

Priroda današnjeg dana je “prvi korak”.  Ponekad je teško napraviti prvi korak i krenuti u novu, nepoznatu situaciju ili u novi odnos. Sjetimo se samo koliko nam je trebalo vremena da se odlučimo i da konačno krenemo. No, potrebno je krenuti korak po korak. Ne moramo vidjeti recimo cijelo stubište. Samo moramo napraviti onaj odlučujući prvi korak. Nema straha potrebno je samo krenuti.

U životu možemo krenuti od nule jer se iz prividno bezizlazne situacije može roditi mogućnost. Za to smo potrebni jedino mi i naša slobodna volje te sposobnost ostvarenja željenog cilja putem naših misli. Sve što je tijekom povijesti čovječanstva izumljeno i stvoreno započelo je od jedne jedine misli. Iz te misli izrasla je mogučnost da se željeno očitovalo iz nevidljivog u vidljivi svijet. No, bit svega je da imamo povjerenja u Svemir i tada će se stvari početi događati. Danas je dobar dan da učinimo taj prvi korak!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaVegetarijanci žive duže
Slijedeća objavaJakoslab
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here