2. tithi – Šukla Dvitja

Čandra ili Mjesec u nakšatri Magha

Priroda današnjeg dana je “Zdravlje”. Što to znači biti zdrav? Mogli bismo pomisliti da je zdravlje kada nismo bolesni, ali zdravlje je daleko više od toga. Ako se osjećamo dobro ili prosječno ili ne baš osobito dobro, to ne znači da smo zdravi.

Ako smo zdravi, osjećamo se onako kako se osjećaju mala djeca. Ona svakog dana pršte od energije. Lagana su i savitljiva, a kreću se bez ikakva napora. Lako koračaju. Um im je bistar, sretna su, ne poznaju zabrinutost i stres. Svake noći snivaju dubokim i smirenim snom, a bude se potpuno osvježena, kao da su dobila novo tijelo. Strastvena su i uzbuđena zbog svakog novog dana. Promatrajmo malu djecu i uvidjeti ćemo što stvarno znači biti zdrav. Tako smo se i mi nekoć osjećali a tako bismo se i danas trebali osjećati.

Moramo shvatiti da nam je neograničeno zdravlje stalno na raspologanju uz pomoć snage ljubavi!

Danas je dobar dan povratimo svoje istinsko zdravlje.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaRazvijte jasan smisao pravca kretanja
Slijedeća objavaChia sjemenke – Super hrana za super zdravlje
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here