6. tithi – Šukla Šasthi
Čandra ili Mjesec u nakšatri Purvašadha

Priroda današnjeg dana je “poželimo i ostvarimo”.

Zahvaljujući djelovanju zakona privlačnosti Svemir svakome čovjeku nudi sve. Mi posjedujemo sposobnost odabira onoga što želimo iskusiti. Želimo li da bude dovoljno za nas i za sve ostale? Tada upravo to odaberimo i budimo svjesni: “Postoji obilje svega”.

“Zalihe su neograničene, a Veličanstvenost nas preplavljuje.

Jedna je moja poznanica znala lijepo reči: “Novac je na ulici samo ga moramo znati uzeti”. To je živa istina, pod uvjetom da se otvorimo prema novim mogućnostima i da odbacimo sve ono što nas pritišće.  Svatko od nas svojim mislima i osjećajima može stupiti u dodir s tom neograničenom nevidljivom zalihom i privući je u vlastito iskustvo. Stoga odaberimo za Sebe, jer mi smo jedini koji to možemo učiniti.

Sva radost, ljubav, obilje, napredak, blaženstvo, sve ono što želimo je ovdje, upravo sada i čeka da ga uzmemo. Samo moramo poželjeti. Samo moramo imati namjeru.

Danas je dobar dan da poželimo i ostvarimo.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

flowers

Prethodna objavaVIDEO: Russell Brand – Vrijeme je za duhovnu revoluciju
Slijedeća objavaBademi – najbolja grickalica?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.