3. tithi – Šukla Tritija

Čandra ili Mjesec u nakšatri Purvaphalguni

Priroda današnjeg dana je “u što vjerujemo”? Jednom je jedan mudrac rekao: “Jer on je onakav kako u sebi misli”. To su u svakom slučaju mudre riječi, ali što to znači “onakav kako u sebi misli”?

Ono što razmišljamo u sebi je ono što vjerujemo da je istina. Uvjerenja su samo misli koje se ponavljaju popraćene snažnim osjećajima, kao što su: “Teško mi je smršavjeti” ili “Alergičan sam”. To su uvjerenja, a ne činjenice. Uvjerenje je kad o nečemu donesemo odluku i presudu, kad čvrsto zatvorimo vrata te više nema mogućnosti za pregovore. Moramo shvatiti da sve ono u što vjerujemo i osjećamo istinitim  i bit će istinito za nas, bez obzira koriste li nam naša uvjerenja ili nam štete. Kakva god uvjerenja izražavamo, zakon privlačnosti kaže da ih zauzvrat moramo i primiti.

Zato je danas dobar dan za pozitivna i dobra uvjerenja!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaChia sjemenke – Super hrana za super zdravlje
Slijedeća objavaVIDEO: Kalifornija – Brutalna policija protiv proizvođača organske hrane
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here