1. tithi – Krišna Pratipada
Čandra ili Mjesec u nakšatri Purvabhadrapada

Priroda današnjeg dana je “ljepota proizlazi iz ljubavi”.

Sveukupna ljepota izvire iz sile ljubavi. Neograničena ljepota dostupna nam je kroz ljubav, ali problem je u tome što većina ljudi češće pronalazi mane svom tijelu i kritizira ga, nego što ga cijeni. Ako tražimo svoje pogreške i nesretni smo zbog svojeg tijela, to nam neće privući ljepotu. Samo će nam privući još više mana i nesreće.

Industrija ljepote neizmjerno je velika, ali neograničena se ljepota slijeva u nas u svakom trenutku. No, moramo pružati ljubav da bismo je primili! Što smo sretniji, to ćemo biti ljepši. Bore će izblijediti, koža će nam se zategnuti i zasjati, kosa će nam postati gušća i jača, oči će nam zablistati , a njihova boja postati intenzivnija. Više od svega ostalog, kad počnemo privlačiti ljude k sebi gdje god se našli, dobit ćemo dokaz da ljepota proizlazi iz ljubavi!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com
Prethodna objavaVjerujete li u sebe?
Slijedeća objavaOvisna ili neovisna Istina
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.