5. tithi – Šukla Pančami
Čandra ili Mjesec u nakšatri Anuradha

Priroda današnjeg dana je “uklonimo vlastita ograničenja”.
Mislim da je u životu možda najvažnije shvatiti da smo sami sebi nametnuli gotovo sva ograničenja koja imamo. Prava je revolucija kad to shvatimo.

Govorim o tome da trebamo pobjeći iz zatvora, preskočiti preko zidova samonametnutih nemogučnosti. Čudesno je ono što se događa kada pogledamo što nas uistinu sprečava u napredovanju. Vrlo često, gotovo uvijek, to smo mi sami. No, u nama se krije snaga da to promijenimo.

No, promjena se ne može dogoditi bez povratka k nama samima. Najvažnije je da se uskladimo sa svojom Dušom. To možemo postići kroz meditaciju, kroz stvari koje nas raduju, kroz stvari od kojih se osjećamo živima. Možda bismo mogli pjevati, šetati prirodom, maziti svoju mačku. Kad se nađemo u takvom stanju u nama se prirodno odvija usklađenje s našom višom prirodom.

Danas je dobar dan da započnemo uklanjati vlastita ograničenja!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaNi za živu glavu! Podgrijavate li ove namirnice, možete se otrovati!
Slijedeća objavaKad ove četiri biljke pomiješate u ultimativni čaj liječit ćete i teške bolesti
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.