29. tithi – Krishna Amavasya

Chandra ili Mjesec u nakshatri Satabisha

Priroda današnjeg dana je zahvalnost. Prema vedskom kalendaru na današnji dan se štuju Pitriji ili preci. Možemo se zapitati jesmo li zahvalni svojim roditeljima, djedovima i bakama za sve ono što danas imamo? To su sve ljudi koji su prolazili kroz slična iskustva kroz koja i mi danas prolazimo. Jesmo li nešto naučili na njihovom primjeru i  stilu života? Sigurno su radili i neke greške koje se nama nisu svidjele no te greške nam služe kao putokazi da mi sami ne upadnemo u slične zavrzlame i probleme. Također, moramo im biti zahvalni i na njihovom trudu pa kako malen bio, a koji je doveo do toga da smo mi danas ono što u stvari i jesmo.

Mjesec u zvijezdi Satabisha ukazuje da je danas povoljan da za iscjeljivanje naših duhovnih i fizičkih problema i bolesti.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaKrem špinat i sir “Green paradise”
Slijedeća objavaPosljedice GMO-a? Tekstilna industrija mijenja konfekcijske brojeve zbog sve veće djece!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here