2. tithi – Krišna Dvitja
Čandra ili Mjesec u nakšatri Bharani

Priroda današnjeg dana je “pružimo ljubav”.

Svakoj osobi, koliko god kontakt s njom bio beznačajan, pružimo svu svoju brižnost, ljubaznost, razumijevanje i ljubav, uopće ne razmišljajući o nagradi. Život nam poslije toga više nikad neće biti isti.

Pružanje ljubavi zakon je koji se primjenjuje na sve u našem životu. Pružanje ljubavi ujedno je i zakon u odnosima. Sila ljubavi ne mari poznajemo li nekoga ili ne, je li nam ta osoba prijatelj ili neprijatelj, voljena osoba ili potpuni stranac. Sili ljubavi nije važno jesmo li susreli kolegu s posla, šefa, majku ili oca, dijete, studenta ili trgovca. Kad je riječ o svakoj pojedinoj osobi s kojom dolazimo u dodir, sve se svodi na to pružamo li ljubav ili ne. Primit ćemo upravo ono što i pružamo.

Odnosi su naša najveća prilika da pružamo ljubav, stoga cijeli svoj život možemo promijeniti već i samom onom ljubavlju koju pružamo u svojim odnosima. No odnosi, istodobno mogu biti i naša propast, jer nerijetko predstavlja naš najveći izgovor da ne pružamo ljubav.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com
Prethodna objavaDr Blaylock: U tijeku je masovno istrebljenje!
Slijedeća objavaPrirodna rješenja za natečena stopala i gležnjeve
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.