9. tithi – Šukla Navami
Čandra ili Mjesec u nakšatri Purvabhadrapada

Priroda današnjeg dana je “pružimo ljubav i osjećajmo se dobro”.

Što god želimo u svom životu, to želimo zato što to volimo i zato što se zbog toga dobro osjećamo. Što god ne želimo u svom životu, ne želimo zato što se zbog toga loše osjećamo.

Želimo zdravlje, jer se dobro osjećamo kada smo zdravi, a loše kada smo bolesni. Želimo novac, jer se dobro osjećamo kada kupujemo i radimo ono što volimo, a loše kada to ne možemo. Želimo sretne odnose, jer se zbog toga dobro osjećamo, a zbog loših se odnosa osjećamo loše. Želimo sreću, zato što se dobro osjećamo kada smo sretni, a loše se osjećamo kada smo nesretni.

Neke stvari želimo zato što nas na to potiču dobri osjećaji koje oni izazivaju u nama. Kako možemo primiti dobre stvari koje želimo imati u svom životu? Pomoću dobrih osjećaja! Zdravlje nas želi. Sreća nas želi. Želi nas sve ono što volimo! No mi moramo zračiti dobrim osjećajima kako bismo to privukli. Ne moramo se boriti i mučiti kako bismo promijenili okolnosti svog života – dovoljno je da pružamo ljubav kroz dobre osjećaje i pojavit će se ono što želimo!

Danas je dobar dan da pružamo ljubav i da se osjećamo dobro!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

puppy

Prethodna objavaDr. Željko Poljak: “Podržavam ukidanje obaveznog cijepljenja u Hrvatskoj”
Slijedeća objavaKako spriječiti, liječiti i što izbjegavati – sve o raku – zbirka studija
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here