12. tithi – Šukla Dvadaši
Čandra ili Mjesec u nakšatri Ardra

Priroda današnjeg dana je “ljubav”.

Ako dajemo ljubav tada je to nešto najljepše što u životu radimo. Pomoću ljubavi oplemenjujemo kako svoj svijet, tako i svijet drugih ljudi. Ipak,ljubav prema djeci najvažnija je, jer samo tako mogu naša djeca odrasti u normalne, zdrave i produhovljene osobe. Sjetimo se samo djece koja su bila izložena fizičkim ili psihičkim torturama. Mnogima od njih je trebalo pola života kako bi se riješili dobivenih trauma koje su im roditelji isporučili. To je u svakom slučaju bila njihova karma, jer u Univerzumu se ništa ne događa slučajno.

Zato osebno moramo voljeti svoju djecu. Ako imamo ljubavi za svoju djecu, vjerojatno ćemo imati ljubavi i za svoje bližnje. Zamislimo kako bi svijet bilo lijepo mjesto za život kada bi svi bili sposobni dijeliti ljubav. Ne bi bilo ratova, otkaza , razbojstava i ostalih negativnih stvari. No, svatko od nas sa svoje strane mora se potruditi da ovaj naš svijet učinimo boljim mjestom za život. Moramo krenuti sa malim stvarima, možda samo sa osmjesima u kišno jutro.

Danas je dobar dan da krenemo dijeliti ljubav putem osmjeha!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop za 10.02.2014.
Slijedeća objavaKeith Sherwood: Najlošija hrana za ljude je meso
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here