5. tithi – Šukla Pančami

Čandra ili Mjesec u nakšatri Hasta

Priroda današnjeg dana je “Priroda vode”. Dr. Masaru Emoto, japanski znanstvenik otkrio je da kada je voda izložena pozitivnim riječima i osjećajima, kao što su ljubav i zahvalnost, tada se povećava energetska razina vode, ali se uz to mijenja i ustrojstvo vode, koje postaje savršeno skladno. Što je pozitivni osjećaj viši, to kristali vode postaju ljepši i skladniji. Kad je voda izložena negativnim emocijama, kao što je mržnja, energetska razina vode se smanjuje te dolazi do kaotičnih promjena, koje negativno djeluju na ustrojstvo vode.

Ako ljudske emocije mogu promijeniti ustrojstvo kristala vode, možemo li samo zamisliti što naši osjećaji rade za zdravlje našeg tijela. Naše su stanice sastavljene uglavnom od vode! Središte svake stanice je voda, a svaka je stanica potpuno okružena slojem vode.

Možemo li zamisliti učinak koji ljubav i zahvalnost imaju na naše tijelo? Možemo li zamisliti moć ljubavi i zahvalnosti kada je riječ o obnavljanju zdravlja? Kada osjećamo ljubav, naša ljubav djeluje na vodu svih 100 bilijuna stanica u našem tijelu.

Danas je dobar dan da šaljemu ljubav i zahvalnost vodi!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objava10 stvari koje prerađivačka prehrambena industrija ne želi da znate!
Slijedeća objavaZnamenja i astrologija
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here