6. tithi – Šukla Šasthi

Čandra ili Mjesec u nakšatri Anuradha

 

Priroda današnjeg dana je “negativnost”.

Možemo slobodno reći da sa svakom negativnom mišlju pomalo umiremo. Svaka će se pogrešna informacija u našem energetskom polju očitovati na tjelesni način. Naša je karma usko povezana s našim zdravljem, s našim mentalnim i tjelesnim stanjem. Svaka će se negativna misao nepovoljno odraziti negdje u tijelu. Želim reći da nas snaga napušta ako smo okruženi negativnošču a naše tijelo postaje ranjivo i podložno bolestima. Svaka negativna misao ima svoju fiziološku posljedicu.

Negativnost je zarazna, jednako kao i pozitivnost. Pozitivnost i negativnost utječu na pojedince, ali i na cijele skupine ljudi. Iako određene stvari ne možemo promijeniti svoj način razmišljanja možemo. Možemo odlučiti da ćemo svoje živote, usprkos ograničenjima i patnji, učiniti ugodnijima ili možemo pridonijeti svojem nezadovoljstvu. Sposobni smo zacijeliti i oplemeniti svoje živote.

Danas je dobar dan da se oslobodimo negativnih osjećaja!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaVIDEO: Fascinantan prikaz promjene tijela u jednom životu
Slijedeća objava10 razloga zašto uvrstiti klice u svakodnevnu prehranu
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here