3. tithi – Krišna Tritja
Čandra ili Mjesec u nakšatri Revati

Priroda današnjeg dana je “govorimo o onome što volimo”.

Dok govorimo o bilo kakvim poteškoćama s novcem, odnosima, o bolesti ili čak o tome kako nam se smanjila plaća na poslu, mi ne govorimo o onome što volimo. Kad govorimo o ružnim događajima koje smo čuli na vijestima, o osobi ili situaciji koje nas ljute ili frustriraju, mi ne govorimo o onome što volimo. Kad govorimo o napornom danu, o tome kako smo zakasnili na sastanak, kako smo zaglavili u prometnoj gužvi ili propustili autobus, mi govorimo o onome što ne volimo. Svakog se dana događa mnoštvo sitnica – ako se zaokupimo samo onim što ne volimo, svaka od tih sitnica donijet će nam dodatne muke i poteškoće u život.

Moramo govoriti o dobrim stvarima. Govorimo o tome koliko je dobro kad smo potpuno zdravi. Govorimo o pozitivnim situacijama i susretima koje smo doživjeli. Ako želimo privući ono što volimo, moramo govoriti o onome što volimo.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com
Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop za 10.09.2014.
Slijedeća objavaDruštvo koje ne vodi nikamo
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.