4. tithi – Krišna Čaturthi
Čandra ili Mjesec u nakšatri Kritika

Priroda današnjeg dana je “što dajemo drugima, to dajemo sebi”.

Najprosvjetljeniji ljudi tijekom povijesti govorili su nam da volimo druge. Nisu nam to govorili samo zato da budemo dobri ljudi. Zapravo su nam otkrili životnu tajnu! Govorili su nam o zakonu privlačnosti! Kad volimo druge, mi živimo prekrasnim životom. Kad volimo druge, mi dobivamo život koji zaslužujemo.

Pružajmo svoju ljubav drugima kroz ljubaznost, ohrabrenje, potporu, zahvalnost i svaki drugi dobar osjećaj te će nam se vratiti i umnožavati se, unoseći ljubav u svako područje našeg života, uključujući zdravlje, novac, sreću i karijeru.

Ako se negativno odnosimo prema drugima, kroz kritičnost, bijes, nestrpljivost ili bilo koji drugi loši osjećaj, ta će nam se negativnost vratiti – zajamčeno! Kao što se negativnost vraća, ona se ujedno i omnožava, privlačeći dodatne negativnosti, koje mogu utjecati na ostatak našeg života.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com
Prethodna objavaPaunovo perje
Slijedeća objavaSuper moćni mozak
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.