12. tithi – Šukla Dvadaši
Čandra ili Mjesec u nakšatri Purvaphalguni

Priroda današnjeg dana: “kako promijeniti negativne stvari”.

Ako u našem životu postoji nešto negativno i mi bismo to željeli promijeniti, proces je posve isti: izražavajmo ljubav, zamišljajući i osjećajući da imamo ono što želimo. Zapamtimo, svaka je negativnost nedostatak ljubavi, stoga moramo zamišljati suprotnost negativne situacije, jer je njezina suprotnost ljubav. Primjerice, ako smo bolesni i željeli bismo se osloboditi bolesti, pružajmo ljubav kako bismo ozdravili.

Koristimo li se procesom stvaranja kako bismo promijenili nešto negativno, znajmo da ne moramo nešto negativno preobraziti u pozitivno. To bili bilo uistinu teško, a stvaranje i ne djeluje na taj način. Stvaranje znači da se stvara nešto novo – što automatski zamjenjuje nešto staro. Ne moramo razmišljati o onome što želimo promijeniti. Dovoljno je da pružamo ljubav onome što želimo pa će sila ljubavi umjesto nas negativno zamijeniti pozitivnim!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaLjekoviti đumbir – Odličan lijek za čitav niz bolesti
Slijedeća objavaGrafitomanija
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.