15. tithi – Šukla Purnamasi
Čandra ili Mjesec u nakšatri Purvašadha

Priroda današnjeg dana je “postanimo svjesni svojih osjećaja”.

Nitko ne može reći osjećamo li se dobro ili loše, jer samo mi možemo procijeniti kako se u nekom trenutku osjećamo. Nismo li sigurni kako se osjećamo, postavimo si pitanje: “Kako se osjećam?” Češće tijekom dana zastanimo i postavimo si to pitanje te ćemo postati svjesni svojih osjećaja.

Najvažnije je to da nije moguće osjećati se loše i istodobno imati dobre misli. To bi se suprotstavilo zakonu privlačnosti, jer misli uzrokuju osjećaje. Osjećamo li se loše to je stoga što mislimo misli koje uzrokuju loše osjećaje.

Naše misli određju našu frekvenciju, a osjećaji nam odmah govore na kojoj smo frekvenciji. Ako se osjećamo loše, nalazimo se na frekvenciji privlačenja loših stvari. Zakon privlačnosti mora reagirati odašiljanjem većeg broja slika loših stvari i stvari zbog kojih ćemo se osjećati loše.

Danas je dobar dan da njegujemo pozitivne misli i da se osjećamo dobro.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com
Prethodna objavaKozmičko rebro
Slijedeća objavaSrila Vyasadeva – Pisac najstarijih spisa na svijetu
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.