7. tithi – Šukla Saptami

Čandra ili Mjesec u nakšatri Đješta

Priroda današneg dana je “otvaranje prema ljubavi”.

Ako su davanje i primanje ljubavi naša najuzvišenija svrha na Zemlji i ako smo svi mi u svojoj suštini doista ljubav, zašto joj se odupiremo, zašto je se plašimo, zašto je odbacujemo kada nam je pružena i zašto smo toliko škrti u pružanju i pokazivanju ljubavi drugima? Mnogo je načina za uspostavljenje pozitivnih odnosa punih ljubavi, bez obzira na to je li posrijedi ljubavna veza, prijateljstvo ili obiteljska situacija.

Jedan od najjednostavnijih načina privlačenja ljubavi, koji tako često zaboravljamo, jest pružanje ljubavi. Da bismo primili ljubav, moramo je pružiti. Mi privlačimo upravo ono što dajemo. Zvuči jednostavno, no u stvarnosti nam to nije lako primjeniti. Na putu nam stoji ego pa se neprestano branimo i zaštićujemo ili pokušavamo manipulirati drugima, kako bismo dobili ono što želimo. Takvo ponašanje ne proizlazi iz ljubavi.

Danas je dobar dan da se pokušamo otvoriti prema ljubavi i davati ljubav!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objava10 dobrobiti cimeta
Slijedeća objavaDomaći burek – mastan i slastan
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here