14. tithi – Šukla Čaturdaši
Čandra ili Mjesec u nakšatri Svati

Priroda današnjeg dana su “naši odnosi”.

U odnosima smo navikli žaliti se na druge ljude.

Primjerice: “Moji su suradnici lijeni, suprug me izluđuje, djeca su mi naporna”. Uvijek je riječ o nekoj drugoj osobi. No, da bi odnosi uistinu mogli funkcionirati, moramo se usredotočiti na ono što cijenimo kod druge osobe, a ne na ono čemu prigovaramo. Kad se žalimo na nešto, uvijek dobivamo još takvih stvari.

Čak i ako nam je u odnosu uistinu teško, ako odnos ne funkcionira, ako se ne slažemo, ako nas netko napada, ipak možemo promijeniti taj odnos. Uzmite komad papira i sljedećih tridesetak dana zapisujte svo ono što kod te osobe poštujete. Razmislite o svim razlozima zbog kojih volite tu osobu. Sviđa vam se njezin smisao za šalu, potpora koju svima pruža. Kad se usredotočite na dobre stvari i priznate ih, otkrit ćete da upravo one počinju prevladavati, a problemi nestaju!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com
Prethodna objavaNajrizičnija mjesta za korištenje kreditne kartice!
Slijedeća objavaU 7 koraka do vertikalnog vrta
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.