7. tithi – Šukla Saptami

Čandra ili Mjesec u nakšatri Swati

Priroda današnjeg dana je “ljubav je zdravlje”.

Kada smo bili djeca, bili smo prilagodljivi i lagani, jer još nismo bili stvorili ili prihvatili negativna uvjerenja o životu. Kako smo postajali stariji, prihvaćali smo sve više osjećaja ograničenja i negativnosti, zbog čega su naša uvjerenja postajala čvršća i postali smo manje prilagodljivi. To nije sretan život, već ograničen život.

Što više volimo, to će sila ljubavi više rastapati svaku negativnost u našem tijelu i umu. Mi ćemo moći osjetiti ljubav kako rastapa sve negativnosti kada smo sretni, zahvalni i radosni. Mi tada postajemo fleksibilni u svojim stavovima, a to će pratiti i naša tijela. Postajati ćemo sve savitljiviji, npr. ukočenost i škripanje kostiju će nestajati. Kada počnemo pružati ljubav prije svega sebi, a onda i drugima, mi ćemo tada doživjeti čudesna događanja u svom tijelu, više nećemo imati nikakvih dvojbi u činjenicu da je ljubav izvor zdravlja.

Danas je dobar dan da šaljemo ljubav i zdravlje sebi, drugima i cijelom planetu!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaPet prirodnih načina da spriječite gubitak kose
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop za 14.08.2013.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here