15. tithi – Šukla Purnima
Čandra ili Mjesec u nakšatri Višaka

Priroda današnjeg dana je “budimo zahvalni i budimo zdravi”.

Najčešće bismo se trebali osjećati zdravi, prepuni energije i radosti, jer naše je pravo da budemo potpuno zdravi. No, činjenica je da se mnogi ljudi tako osjećaju samo ponekad, a možda i nikada. Mnogi su bolesni, imaju problema s funkcioniranjem organizma ili pate od depresije i drugih mentalnih problema, odnosno, nisu potpuno zdravi.

Zahvalnost je jedan od najbržih načina pomoću kojeg možemo početi doživljavati potpuno zdravlje tijela i duha, kakvo nam i pripada. Sva čudesna iscjeljenja koja se događaju jednostavno su rezultat nagle obnove zdravlja u ljudskom tijelu koje prije toga nije bilo potpuno i savršeno zdravo. Magična moć zahvalnosti pojačava prirodni protok zdravlja kroz um i tijelo te može pomoći organizmu da prije ozdravi, kao što su pokazale bezbrojne studije. Moć zahvalnosti ide ruku pod ruku s pravilnom brigom o sebi, prehranom i liječničkim savjetima.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com
Prethodna objavaU 7 koraka do vertikalnog vrta
Slijedeća objavaSuptilna poruka tjelesnih problema
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.