8. tithi – Šukla Aštami

Čandra ili Mjesec u nakšatri Višaka

Priroda današnjeg dana je “sve je vibracija”. Sve ima svoju frekvenciju. Svaka riječ ima vibraciju, svaki zvuk, boja, stablo, životinja, biljka, mineral, svaki materijalni predmet. Svaka vrsta hrane i tekućine ima frekvenciju. Svako mjesto, svaki grad i država imaju svoju frekvenciju. Elementi zraka, vatre, zemlje i vode imaju svoje frekvencije. Zdravlje, bolest, obilje, oskudica, uspjeh i neuspjeh – svi imaju svoju vibraciju. Svaki događaj, situacija i okolnost imaju frekvenciju. Čak i naše ime ima svoju vibraciju. No pravo ime naše vibracije je ono što osjećamo. Što god osjećamo, to nam u život donosi sve ono što ima frekvenciju sličnu našoj.

Kada smo sretni i to duže vrijeme, tada u naš život mogu ući samo sretni ljudi, okolnosti i događaji. Ako smo pod stresom, tada u naš život može doći samo još veći stres putem različitih ljudi, životnih okolnosti i događaja. Vidjeli smo kako se to događa kada žurimo zato što nekamo kasnimo. Žurba je negativan osjećaj, a kada žurimo i plašimo se da ćemo zakasniti, sigurno je da ćemo na svoj put privući različite vrste kašnjenja i prepreka. Tako zakon privlačnosti djeluje u našem životu.

Danas je dobar dan da promjenimo svoje vibracije na bolju i kvalitetniju razinu!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop za 13.08.2013.
Slijedeća objavaMožemo li se udebljati od velike količine lubenice?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.