4. tithi – Shukla Chaturthi

Chandra ili Mjesec u nakshatri Ashwini

Priroda današnjeg dana je povezana uz unutarnje potencijale. Svako od nas posjeduje određene talente ili unutarnje potencijale. Ipak, nismo svi toga svjesni. Jedna od odličnih metoda za osvješčivanje potencijala je izrada jyotish horoskopa koji nam omogućava da osvijetlimo svoju nutrinu i da saznamo što se sve nalazi u našoj podsvijesti.  Kaže se, da kada nešto osvijestimo, da je onda pola posla učinjeno. Zato je današnji dan dobar da svoje talente sprovedemo u djelo.

Mjesec u zvijezdi Aswini povazan je uz Aswini Kumare ili božanske iscjeljitelje. Postoje dvije vrste iscjeljenja: duhovno – psihičko i fizičko iscjeljenje. Danas se, nažalost uglavnom stavlja pažnja na fizičko zdravlje. Ipak, moramo shvatiti da svaka bolest ima svoj uzrok na pshičkom i na duhovnom planu na kojem se nalazi pravo mjesto iscjeljenja. Aswini Kumare su upravo ti duhovni iscjelitelji, koji su predstavljeni vječitim mladićima, a koji imaju snagu iscjeljivanja naših duhovnih planova.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaLjekovita svojstva koloidnog srebra
Slijedeća objavaVedsko putovanje kroz svemir i dalje
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here