7. tithi – Šukla Saptami

Čandra ili Mjesec u nakšatri Hasta

Priroda današnjeg dana je “slušajmo ono što je pozitivno”. Ne slušajmo ako nam netko govori da smo manje vrijedni od ostalih. Ne slušajmo ako nam netko govori da smo na bilo koji način ograničeni. Ne slušajmo ako nam netko govori da ne možemo raditi ono što volimo i živjeti od toga. Ne slušajmo ako nam netko govori da nismo vrijedni i dragocjeni kao najveći čovjek koji je ikada živio. Ne slušajmo ako nam netko kaže da nismo dovoljno dobri i da ćemo se morati dokazati. Ne slušajmo ako nam netko govori da ne možemo imati ono što volimo, raditi ono što volimo ili biti ono što volimo. Ako u to povjerujemo ograničavamo se, ali što je još važnije, to nije istina!

Snaga ljubavi kaže: “Što god dajemo, to i primamo”. Kaže li da nismo dovoljno dobri? Snaga ljubavi govori: “Pružajmo ljubav svemu onome što želimo biti, raditi ili imati pa ćemo to i primiti. Kaže li da nismo dovoljno dobri? Vrijedni smo i zaslužni upravo takvi kakvi jesmo. Mi jesmo dovoljno dobri. Kada imamo osjećaj da smo napravili nešto što nije bilo u redu, budimo svjesni da ta svjesnost i prihvaćanje donose oprost u očima zakona ljubavi!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaKako odabrati zrelu, slatku i ukusnu dinju? Slijedite nekoliko jednostavnih pravila
Slijedeća objavaUrbani poljoprivrednik – uzgojem vlastite hrane pojedinac uzima kontrolu u svoje ruke!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here