7. tithi – Krišna Saptami
Čandra ili Mjesec u nakšatri Rohini

Priroda današnjeg dana je “kako privući novac”.

Ako smo u prošlosti vjerovali da nam novac može stići samo putem posla, tada odmah otpustimo tu misao. Možemo li shvatiti da će to sigurno biti naše iskustvo ako tako nastavimo razmišljati? Takve nam misli nisu ni od kakve koristi.

Mi postupno shvaćamo da postoji obilje koje nam je namijenjeno, ali nije naš posao da smislimo kako će nam doći novac. Naše je da zatražimo, da povjerujemo kako dobivamo i da ovoga trenutka osjetimo radost. Detalje o tome kako će nam priteći novac prepustimo Svemiru.

Ako imamo čitavu hrpu računa za koje nemamo pojma kako ćemo ih platiti, ne smijemo se usredotočiti na račune, jer ćemo nastaviti privlačiti još veći broj računa. Moramo pronaći uspješan način na koji ćemo se usredotočiti na blagostanje, usprkos računima koji nas zatrpavaju. Moramo pronaći način na koji ćemo se dobro osjećati kako bismo mogli privlačiti dobro.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com
Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop za 14.09.2014.
Slijedeća objavaJeste li već kušali crvenu rižu?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.