7. tithi – Krišna Saptami
Čandra ili Mjesec u nakšatri Punarvasu

Priroda današnjeg dana je “emocionalni trening”.

Jedan od načina na koje možemo ublažiti sukobe ili teškoće u odnosima jesta da drugu osobu zamislimo kao “osobnog emocionalnog trenera”! Sila ljubavi predstavlja nam cijeli niz osobnih emocionalnih trenera pod maskom običnih ljudi, ali svi nas oni uvježbavaju da odaberemo ljubav.

Neki ljudi mogu biti blagi osobni emocionalni treneri, ali oni nas ne prisiljavaju da se naprežemo i lako ih je voljeti. Neki su možda stroži, jer nas potiču da iskušavamo svoje granice, kao što to čine i neki sportski treneri, ali oni nam pomažu da postanemo snažniji kako bismo odabrali ljubav bez obzira na sve ostalo.

Osobni emocionalni treneri mogu koristiti različite situacije i metode kako bi nas pokrenuli, ali treba zapamtiti da nam se svaki izazov predočava tako da odaberemo ljubav i odbacimo negativnosti i okrivljavanja.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com
Prethodna objavaAlan Watts: Da novac nije upitan…
Slijedeća objavaOvo je 7 znakova raka pluća koje ne smijete ignorirati!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.