14. tithi – Šukla Čaturdaši
Čandra ili Mjesec u nakšatri Kritika

Priroda današnjeg dana je “kako se osjećamo”?

Da bismo oduzeli moć negativnosti drugih ljudi i da ona ne bi utjecala na nas, zapamtimo da svaku osobu okružuje magnetsko polje osjećaja. Postoji polje ljubavi, radosti, sreće, zahvalnosti, uzbuđenja, strasti i svakog drugog dobrog osjećaja. Također, postoji polje bijesa, obeshrabrenosti, frustracije, mržnje, žudnje za osvetom, straha i drugih negativnih osjećaja.

Osoba okružena magnetskim poljem bijesa uopće se ne osjeća dobro i ako nam se približi, najvjerojatnije će svoj bijes usmjeriti na nas. Ne namjerava nas ozlijediti, no dok svijet promatra kroz svoje polje bijesa, ne može zapaziti nikakvo dobro. Može vidjeti samo one stvari koje pojačavaju njezin bijes. Budući da može vidjeti samo bijes, vrlo je vjerojatno da će se razbjesnjeti i iskaliti na prvoj osobi koju ugleda – a to je često netko koga voli. Zvuči li nam to poznato?

No, ako se odlično osjećamo, sila našeg magnetskog polja stvara štit kroz koji ne može prodrijeti nikakva negativnost. Stoga neće biti važno ako netko iskali svoju negativnost na nama, jer nas ona ne može dodirnuti te će se odbiti od našeg osjećajnog polja, ne ostavljajući nikakvog traga na nama.

Zato je važno, da se barem danas odlično osjećamo!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

happy

Prethodna objavaU potrazi za reinkarnacijom
Slijedeća objavaLachcha Paratha – Lisnato indijsko pecivo s maslacem
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.